Digiturk – Karadeniz Holding: 59 – 53
05.02.2019
GEO CBL U grubu karşılaşmasında Karadeniz Holding’i 59 – 53 mağlup eden Digiturk grubunun ikinci galibiyetini kazandı.
İlk çeyrekte Barbaros Çıdal liderliğinde skor üreten Digiturk’ e Tuğrul Öz liderliğinde ikinci şans sayıları ile karşılık veren Karadeniz Holding bölümü 9 – 9 eşitlikle geçti. İkinci çeyrekte Mehmet Furkan Güney liderliğinde tüm takımdan katkı sağlayarak vites yükselten Digiturk yakın mesafe ve hızlı hücum sayıları ile farkı arttırdı ve ilk yarıyı 29 – 20 önde tamamladı.
Üçüncü çeyrekte temposu yavaşlayan rakibi ile denk bir mücadele sergileyen Karadeniz Holding sayı bulsa da Digiturk farkı korudu ve bölümü 44 – 32 önde geçti. Dördüncü çeyrekte Kemal Yüce ve Fikret Aslan liderliğinde ikinci şans sayıları ile farkı kapatmaya başlayan Karadeniz Holding’in ivmesini Barbaros Çıdal’ın kritik üçlükleri, Emre Günbay ve Mehmet Hakim Diktaş’ın da katkısı ile kesmeyi başaran Digiturk üstünlüğünü korudu ve karşılaşmayı 59 – 53 kazandı.
Digiturk’te Mehmet Furkan Günay 17 sayı – 19 ribaund – 5 asist, Emre Günbay 11 sayı – 5 ribaund – 6 asist, Barbaros Çıdal 11 sayı – 11 ribaund, Mehmet Hakim Diktaş 10 sayı – 2 ribaund ile takımı galibiyete taşıdı.
Karadeniz Holding’te Tuğrul Öz 16 sayı – 28 ribaund – 5 asist, Fikret Aslan 11 sayı – 3 ribaund – 2 asist, Kemal Yüce 10 sayı – 9 ribaund – 2 asist ile mücadele etti.
Maçın oyuncusu Digiturk’ten Mehmet Furkan Günay oldu.
|
|
|